Garmin 310 xt problem

6 messages
18/02/2011 at 07:34

Anyone having a problem with the garmin 310xt? Where the time and pace that is shown on the watch at the time of uploading comes out different once uploaded to the garmin training center and Fetcheveryone. It it posting the elapsed time instead of just the running time. I ran 10 mile in 1:05:15. I stopped to talk to some of my mates and paused the watch. When I uploaded it it came out as if I had run it in 1:32:34.

Has anyone else come across this problem and if so can the change it back? It has only been doing this for the last 3 weeks.

Thanks in advance.

18/02/2011 at 11:00
where did you get it from?
18/02/2011 at 21:34
hi toni, it was from amazon.
21/02/2011 at 08:09
Ah. Was going to suggest taking back to the shop and asking them, most staff are trained. Suppose you could try contacting the seller?
21/02/2011 at 20:02
I phoned Garmin and they said it was working ok and it was meant to do it!!!! So why didn't it when I first had it and why doesn't my 305?
21/02/2011 at 22:39

Any (or much) difference between Moving Time and Elapsed Time?

Does Garmin Connect show different figures?


We'd love you to add a comment! Please login or take half a minute to register as a free member
6 messages
Previously bookmarked threads are now visible in "Followed Threads". You can also manage notifications on these threads from the "Forum Settings" section of your profile settings page to prevent being sent an email when a reply is made.
Forum Jump  

RW competitions

RW Forums