New Site

Please give us your feedback here

1 to 20 of 466 messages
01/12/2009 at 11:00

Hello all

We would love to run a lightning-quick pre-launch test of the forum part of the new site this morning, for anyone who has time to have a look. (We know, we know, we wanted this to be a week-long process, covering the whole site, but...)

We’re playing it safe and not messing with the way the forum works (at the moment) – but we still want to make sure it still looks fine for all of you in its new skin, in the browsers you’re using. We’re still working through a few last tidy-ups, mainly on IE6 and to a lesser extend IE8, but please do tell us what you see anyway.

We’d love your feedback about the rest of the site later today (we're aware there are still quite a few gaps on the test site that won't be filled until after the downtime) but for now we’ll only be reading the forum bits (and please forgive us if we don’t respond in person straight away...).

The main things we want to know, please, are

-- does it look wonky and/or is anything missing (if so, which browser are you using (eg Firefox 3.0 on PC), and do you have any special settings (eg are you on a locked-down work system).

-- can you still post messages ok?

You have to log on to the beta site in a slightly roundabout way, using your normal login details. First, go to this page..

http://rw.magicalia.com/members/logon.aspx

When you first submit your details, nothing will happen, but then click the main logo and your nickname should appear in the top right and you will be logged in. Messages you post on the beta site will also appear on this site (and the new site) so feel free to make yourselves at home.

Thanks in advance for your help - we have done lots of testing (honest) but there’s no substitute for real life...

Catherine

PS If your layout looks wrong or components of the page are missing, the most common reason is that your browser is caching (storing) old elements of the page. To refresh these, press shift-F5 or shift-refresh on a PC; or Apple-shift-R (Firefox) or apple-option-E (Safari) on a Mac.

01/12/2009 at 11:02
Me too
01/12/2009 at 11:02
Nor me too.
01/12/2009 at 11:03

this is what i got

Server Error in '/' Application. Compilation Error Description: An error occurred during the compilation of a resource required to service this request. Please review the following specific error details and modify your source code appropriately.

Compiler Error Message: CS0103: The name 'year' does not exist in the current context

Source Error:

Line 111: <div id="footer-container-bottom-left"></div> Line 112: Line 113: <div id="footer-container-bottom-right">Website powered by: Magicalia | &copy; Runner's World 2002-<%=year(now)%></div> Line 114: Line 115:</div>


Source File: e:\Websites\staging-runnersworld\includes\footer.ascx    Line: 113

so it's not working for me

01/12/2009 at 11:03

That link doesn't work for me.  I get an error message saying Server Error in '/' Application and a bunch of other stuff.

01/12/2009 at 11:03

A great start! Sorry, please bear with us, I think tech should have finished the most recent upload now so please can you try again? It's working for me now?

01/12/2009 at 11:06
Its working and different.
Edited: 01/12/2009 at 11:07
01/12/2009 at 11:09
It worked fine for me, I was able to post something.
(I use Firefox)
01/12/2009 at 11:11

It works, but I'm not keen on that big wide advert space on the right.

I suppose I'll get used to it

01/12/2009 at 11:13

Also, have you checked the new font you are using is 'dyslexic friendly'?

DDA, and all that (not to mention just making life easier).

01/12/2009 at 11:15

Hi kk

Thanks, we're aware there are big gaps on the rest of the site (which will be fixed when the site goes down at lunchtime). For now though, we just want to iron out any major compatibility issues (ie things looking crooked or not working properly) ...

Thanks

Catherine

01/12/2009 at 11:21

Looks ok to me but I'm no expert, actually i'm a technophobe so if I can log on and use it then anyone can.

Same as Wilkie, don't like the huge advertising panel on the side

01/12/2009 at 11:24
Seems to work fine in my firefox, better than the old version of the site.
01/12/2009 at 11:26
Well, had a look round and seems to work. Not much different to the old
site, just a makeover. Not a fan of the lettering. Very small and clinical.
But I`m liking it. Can we have more smilies, pleassse.
Edited: 01/12/2009 at 11:30
01/12/2009 at 11:28

 A lot of avatars are missing.

I'm using firefox

Edited: 01/12/2009 at 11:32
01/12/2009 at 11:32
I am an olden and I have got it working OK for me. even my moving avatar is as well.....
01/12/2009 at 11:33
They ditch the members activity table.
01/12/2009 at 11:33
I'm in, and it seems ok.  Some missing avatars, and the fonts are a bit small but i'll get used to it.
01/12/2009 at 11:35
Tried to send a message but couldn't get a box to type the message into, only a box for the subject
Nam
01/12/2009 at 11:36
I can't even remember my log on unless the computer does it for me so I can't be arsed...
1 to 20 of 466 messages
Previously bookmarked threads are now visible in "Followed Threads". You can also manage notifications on these threads from the "Forum Settings" section of your profile settings page to prevent being sent an email when a reply is made.
Forum Jump  

RW competitions

RW Forums