Problem Uploading Pictures to Forums (NEW)

14 messages
04/04/2013 at 11:19

Uploading Pictures to Forums has not been working for over a week now. This can only be got around by uploading to an external site first.

There is also an error on attempting to use spell check feature

 

 

04/04/2013 at 11:28

Apparently they are 'working on it' .......

I might ask for a job at Runners World given their low expectations of whats acceptable time frames.

I am still seeing the same javascript error code from them including the wrong doubleclick (the ads you see) code from about 2 months ago.

 

 

 

 

07/04/2013 at 18:43

tried to upload a piccy and couldnt today...

 

07/04/2013 at 18:45

i wanted to show off my first event pics, i  made an album , it won't upload anything to it, so it's empty 

oh well  - i will wait  - at this rate i will have done the HM in june and have pics of that instead 

08/04/2013 at 15:29

I find it strange that their links to change the profile pic point to:

http://www.runnersworld.co.uk/members/faceIt.aspx

Yet I've found the form to change it on this page.

http://www.runnersworld.co.uk/members/profilepic.aspx

albeit that page in itself has problems, but at least the page is there, unlike the oops you currently get.

Whats the latest RW? Im worried I wont be able to show pics of me successfully completing the Neolithic marathon in 4:29:59.

 

 

17/04/2013 at 17:30
Keep giving problems with uploading images
17/04/2013 at 18:40

yup...still cant upload!

29/04/2013 at 21:59

Seriously. How long should it take to sort what should be a basic issue? Getting quite hacked off now; especially as mag arrived early despite being clear I didnt want it to start until the next one Not good.

11/05/2013 at 20:02

yay at last!!

12/05/2013 at 18:28

I'm still struggling here.  My picture becam a red 'x' when the forum went wobbly.  If I click on 'change your face' I get a small box with a 'save' button.  It tells me to click the 'browse button'.  What browse button??  It is so long since I uploaded my pic I've probably forgotten how to do it!

13/05/2013 at 08:07

I you click browse button then you upload an image from your file and save...then check image should have uploaded

13/05/2013 at 08:39

Ah yes, but where is the browse button - I can't see one!

13/05/2013 at 11:05

It seems my IE won't show the Browse button but Firefox did!  Problem solved so many thanks.

16/05/2013 at 02:04

fab...good to see you

 

 

 

 

 

 

 


We'd love you to add a comment! Please login or take half a minute to register as a free member
14 messages
Previously bookmarked threads are now visible in "Followed Threads". You can also manage notifications on these threads from the "Forum Settings" section of your profile settings page to prevent being sent an email when a reply is made.
Forum Jump  

RW Forums